Free Fall is vandaag 1 jaar geworden!! 🌿 (NL)

Vandaag een jaar geleden stond ik nu hyper van de zenuwen backstage in de Tolhuistuin, om Free Fall eindelijk in mijn handen te hebben en live te gaan laten horen.

Inmiddels zijn we 2 tours verder, hebben we op Noorderslag gestaan, prachtige recensies gekregen (van o.a. OOR NRC Harper’s BAZAAR NL 💫) en de Zilveren Notekraker gewonnen. De tracks op Free Fall zijn 2.619.262 keer gestreamed op Spotify en misschien nog wel het belangrijkst: mijn band is zowel beter als hechter geworden en ik heb zo ongelooflijk veel geleerd over muziek, over samenwerken, over hoe ik mijn artistieke visie in mijn muziek kan leggen, dat ik voel dat de basis vanuit waar ik muziek maak zo veel sterker is geworden. Hier een shoutout naar de meest getalenteerde en loyale bandleden die de sprong met mij waagden; Mart Jeninga, Benjamin Rheinländer, Bram Doreleijers, Sander de Bie en stille kracht Marius van Reeuwijk: I love you guys ❤️ en ik kan niet wachten om aan het volgende avontuur te beginnen!! 2018 Here we come!