🌹 ANNOUNCEMENT 🌹

– This post is a personal message in Dutch from Celine, sorry non-Dutchies! –

Lieve mensen, in december ga ik voorlopig voor het allerlaatst op tour. In 2018 ga ik aan de slag met mijn nieuwe muziek en wil ik al mijn energie aan het creatieproces geven. Daarom wil ik van deze laatste 4 shows iets heel bijzonders maken en dit heerlijke jaar groots met jullie afsluiten! 🍾🍾

Ik heb besloten om niet alleen Free Fall te spelen maar ook terug te gaan naar mijn basis, door ook intiemere songs van mijn vorige EP’s (akoestisch) te spelen, met bijpassende bezetting. 🌿 Hoe de avonden precies worden ingevuld houd ik nog even geheim maar dat het een eenmalig wordt kan ik vast beloven. Ik hoop je te zien in Amsterdam, Leiden, Hilversum of Heerlen! Wacht niet te lang met tickets bestellen.

X Celine

Klik hier voor de ticketlinks.